Lite ledigt för en gångs skull

Vila

Förra söndagen spelade vi den 50:e föreställningen av Arlövsrevyn på Arlövs Teater. Fullt hus och god stämning. Sedan hade vi faktiskt ledigt den gångna helgen. Friska och utvilade tar vi nya tag för att klara av de sista 40 föreställningarna. Sista showen är påskdagen. Sen lägger vi den här rekordsäsongen bakom oss. Sommaren är ledig och därefter är det dags för ”Jobba för två” på Nöjesteatern.

Bild: ”Resting on ground” Liber the poet/Flickr (CC BY-SA)

Inga kommentarer till “Lite ledigt för en gångs skull”

 1. 28 november 2016 at 17:00 #

  Hej Sven,
  Åke Cato framträdde i Arlövsrevyn i en osannolik kostymering och sjöng sången om Rabbemos o stegefläsk o alla sypparna. Och den fanns att se på YouTube och jag har framfört visan i sällskapslivet med stor framgång (o många syppar). Men sen tog någon väck den, av moraliska skäl eller överträdelse av rättigheter. Vad vet jag? Men bra synd va det i alla fall.
  I den kostymen utförde Åke något som liknade försök till piruetter, bara det var värt en resa till Arlöv.
  Synd att han är borta. Jag skrev några gånger på hans blogg och skickade en egen snapsvisa som han kanske tyckte var bra, han tackade i alla fall.
  Jag är från Helsingborg men har bott i Lund. Alldeles för länge.
  Hej då, Sven.

Lämna ett svar