Alice i Blekinge

Alice_eldar

Lite tomt i stora lägenheten i Malmö. Alice är i Blekinge och övervakar takomläggning på sitt hus i Svängsta. Nu ska det förhoppningsvis sluta regna in.

En kommentar till “Alice i Blekinge”

  1. 16 januari 2015 at 00:48 #

    Hej Sven och Alice!
    Jag måste bara få säga att jag tycker det är otroligt roligt att ni har köpt det fina gamla huset i Svängsta. Jag är själv född och uppvuxen i Svängsta och har både cyklat och promenerat förbi det övergivna huset många gånger. Och alltid undrat vem som äger det, varför det stått tomt, vad dess öde skulle bli, osv. Tyckte alltid att det var synd att det stod där, bortglömt och oälskat. Men nu är jag säker på att det kommer att tas omhand med mycket kärlek och värme.

    Med vänliga hälsningar,
    Emilia Mattsson (29-årig småbarnsmamma, översättare och krönikör 🙂 )

Kommentera