Lysande recensioner

Det är fantastiskt roligt att vara en av skådespelarna i Sällskapsresan Musikalen. Vi är ett härligt gäng som har otroligt skoj varje gång vi spelar. Jag gillade manuset redan första gången jag läste det, men det som verkligen fick mig att vilja vara med var när jag hörde musiken. Den tillför en helt ny dimension och personligen tycker jag att det finns många låtar i musikalen som är riktiga kioskvältare.

Både publik och recensenter verkar gilla föreställningen, och jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av omdömena:

Den stora stjärnan är givetvis Sven Melander, som repriserar sin gamla biroll som Berra. Han får sällskap av Stefan Ljungqvist som dryckesbroder. De har ett närmast ömsint samspel, och några hyfsat roliga scener i andra akt – då de vandrar ut bland publiken och avspänt babblar på som de garvade revyproffs de är.

Svenska folket kände igen sig i filmen ”Sällskapsresan”. De som sett filmen känner igen sig i musikalen. Här finns det mesta kvar. Plus sångnummer av blandad styrka. Högst promille har Sven Melander. Han är ett fenomen på scen.

Jag kan beredvilligt erkänna att jag var skitnervös. Men redan när de drar igång med de så välkända spanska tongångarna, ”Med SunTrip mot solen”, känns det som att man åtminstone är på väg att taxa in på rätt gate. När humorgeniet Sven Melander trillar in i baren, förlåt handlingen, efter 35 års bortavaro har man passerat genom tullen för länge sedan och är på väg hem med taxfreespriten i säkert förvar.

Det finns inga kommentarer än.

Kommentera