Sportimitatör i TV4

karl-erik-svensson

En av mina figurer, som jag själv är väldigt förtjust i men som kanske inte så många sett tidigare, är sportimitatören Karl-Erik Svensson. Med frejdigt humör och i slimmad träningsoverall imiterar han kända prestationer i realtid.

I onsdags fick jag möjligheten att visa upp Karl-Erik i TV4-programmet ”Lillelördag” för en förtjust (och förtjusande) Lotta Engberg. Titta på klippet nedan så får du se två av Karl-Eriks absoluta toppnummer.

Han visar först Patrik Sjöbergs världsrekordhopp på 2.42, från den 30/6 1987 på Stockholms Olympiastadion, och följer sedan upp med en annan av svensk idrotts absoluta toppögonblick. Ragnar Skanåkers näst sista skott i hans sista serie, guldserien, när han tog olympiskt guld i München 1972. Karl-Erik imiterar det näst sista skottet eftersom det var en tia, det sista skottet blev ju nämligen ”bara” en nia.

Visa klippet
Det finns inga kommentarer än.

Kommentera