4 kommentarer till “SD är landsförrädare”

 1. 28 februari 2017 at 10:34 #

  Tack för att Du ryter ifrån mot SD/”Järnrörspartiet”.
  Håller med till 100%.
  M.V.H.
  Mikael Lilja

 2. 28 februari 2017 at 12:58 #

  Du har ju uppenbarligen inte fattat nånting. Ta reda på fakta.

 3. 1 mars 2017 at 16:53 #

  Kul!!! och helt rätt.

 4. 2 mars 2017 at 08:59 #

  Sven,
  jag tror man bör fråga VARFÖR SD-toppen med flera “kastar skit på Sverige”.
  Jo, för att det är effektivt.
  Det ger intrycket att Sverige är en nation i upplösning. Att landets kreditvärdighet är överskattad. Att långtidskontrakt med svenska industrier bör undvikas. Att man ska undvika att åka till Sverige som turist. Och så vidare. Massor av ’alternativa fakta’ som säkert kommer att märkas i ekonomin.
  Rörelser som vill skapa en diktatur behöver en fiende, som demoniseras och som man bekämpar. Antingen ett fientligt grannland, eller fiender inom landet.
  I Tyskland var det judarna, i Sverige är det flyktingarna.
  Många unga tycker om att marschera i takt, klä ut sig i uniformer och BESTÄMMA. Makt i spjutstångs ända. Att skrämma ’dom andra’. Köra ut alla utlänningar.
  Förr i tiden brukade man klå upp ynglingar från grannkommunen som kom till vår folkpark och ville dansa med våra flickor. Ideologiskt är det väl på det planet.
  Alla SD-medlemmar vill säkert att Sverige får en mjuk övergång från demokrati till diktatur, inte före valet 2018 i varje fall. Taktiken är historisk, men nu finns elektroniska media att sprida hat och desinformation med.
  Nynazismens norska martyr, herr Breivik, var nära att ordna saken snabbt. Hade hans bomb fungerat så hade nästan hela den norska regeringen avlivats, men nu lyckades han bara utplåna Arbeiderpartiets ungdomsförbund på Utöya.
  Vad Sveriges extrem-höger strävar till är en krissituation med social oro och ekonomiskt kaos. Nästa steg i Tyskland var att där blev Waffen SS polis som enda utvägen för att bringa ordning i landet.
  Att en SD-regering skulle bry sig om FN:s flyktings-fördrag från 1951 får väl anses uteslutet.
  Historien upprepar sig, om vi inte ser upp.

Lämna ett svar